GratisConsult GratisConsult GratisConsult
 

Kom ik in aanmerking voor implantaten?

Ja, implantaten zijn voor iedereen mogelijk! Ook u kunt in aanmerking komen! Belangrijk is het wel, bij enkeltandsvervanging, dat er niet te lang gewacht wordt na het verlies van een tand of kies. Het bot dat de tand omgeeft zal na verloop van tijd gaan inkrimpen, wat het lastiger, maar zeker niet onmogelijk maakt om implantaten te plaatsen. (Er zijn tegenwoordig allerlei technieken die het mogelijk maken om dit bot weer opnieuw te laten terugkomen).

Voordelen om Dyna Helix implantaten te nemen

1. Kies voor zekerheid en veiligheid
Dyna Dental Engineering b.v. heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen en vervaardigen van implantaten.

2. Alle mogelijkheden
Dyna biedt verschillende soorten Helix implantaten zodat er altijd het beste soort implantaat gekozen kan worden voor iedere denkbare situatie. 

3. Korte behandelperiode
Dyna Helix implantaten zijn simpel in gebruik. Voor de patiŽnt heeft dit als voordeel dat de tijd die men in de "stoel ligt" aanzienlijk korter is als met vergelijkbare systemen.

4. Hoge kwaliteit
Dyna werkt samen met tandartsen en implantologen met een specialistische opleiding en vele jaren ervaring in de tandheelkundige implantologie. (de gebitsproblemen.nl specialisten) 

5. Nederlands fabrikant
Dyna was het eerste Nederlandse medische bedrijf die volgens het nieuwe ISO 13485:2003 norm (ten aanzien van ontwikkeling, productie en verkoop van tandheelkundige producten en implantaten) gecertificeerd is. Ook is Dyna gecertificeerd volgens de alom bekende KEMA medical kwaliteitsnorm.  Lees hier meer over Dyna

Voorwaarden om implantaten te nemen:

  • Goede gezondheid (overmatig roken kan een probleem vormen, gedurende de behandel periode)
  • Er moet voldoende bot aanwezig zijn om de implantaten vast te laten groeien
  • Het tandvlees moet gezond of te genezen zijn
  • Een goede motivatie van de patiŽnt: goede hygiŽne en onderhoud en positieve instelling zijn bepalend voor het behoud van de implantaten

Meer informatie over implantaten:
Wat is een implantaat
Voordelen implantaten
Mogelijkheden implantaten
Klikgebit
alternatieve bevestiging


 

A A A
Deel |